Husrensning - Renser dit hjem af dårlig energi

Energi rensning af hus

Jeg har haft succes med at hjælpe mennesker der havde svært ved at sælge deres hus. Det kan i dag være svært at få solgt sit hus af økonomiske grunde. Men også fordi folk er blevet mere sensitive over for hvilke gamle energier de har lyst til at overtage. Ofte er det nok med de sædvanlige rutiner: male, gøre rent, kontakte mægleren og banken osv. Men nogle gange får andre først lyst til at overtage et hus når det er blevet renset for gamle, negative energier og ånder.

I min verden bor der en spirit i alt – i mennesker, dyr, planter, ting, bygninger osv. Den former en energetisk stemning, billeder, følelser, varme, kulde, lugte og dufte. Der kan være symptomer på ånder i huset. I et hus er der sket hændelser, der er levet liv på godt og ondt. Måske er der en afdød der ikke kan slippe huset, eller måske binder huset en uforløst negativ energi.

 

Praktisk - Hvordan jeg renser dit hus

En energi rensning af et hus inkluderer:

  • en telefonsamtale om huset: hvilken type hus, hvorfor skal det sælges, familieforhold m.m.
  • et besøg hvor jeg bruger mine clairvoyante evner til at se hvad huset har brug for, og hvor jeg healer det
  • i nogle huse vil jeg give råd om dufte eller om at flytte et møbel e.l.

 

Pris på husrensning

Pris efter aftale.

 

Kontakt mig i dag

 

Jeg tilbyder husrensning i hele Danmark men da jeg er bosat i Jylland (Silkeborg) - er det oftest at jeg er ude i midtjylland (plus vest- og øst) og nordjylland.

 

Del siden:
Lone Bisgaard Balle Husevej 60 8600 Silkeborg Tlf. 20 31 40 50 mail@lonebisgaard.dk CVR Nr. 34 92 69 13