Healing og Clairvoyance

Healing og clairvoyance


Personlig beretning

Da jeg som voksen gennemlevede en personlig krise, tænkte jeg at det simpelthen ikke kan passe at der ikke er noget at tro på. Der må være mere mellem himmel og jord. Jeg var lige flyttet til Silkeborg, hjerteåbningens sted. Her tog jeg til et foredrag om Reiki healing, og så gik det stærkt. Jeg besluttede mig for selv at blive Reiki healer. Det åbnede et helt nyt univers for mig, en brandslange af energi som jeg kunne hente og være med. Samtidig blev mit klarsyn, min clairvoyance, åbnet. I den slange kom alle billederne, og jeg begyndte at heale mig selv. Samtidig fik jeg omsorg af min indre shaman.

I dag kan jeg slet ikke forestille mig mit liv før healingen. Livet er ikke blevet lyserødt, jeg går stadig omveje for at være den behandler jeg er. Men jeg har fået en grundlæggende tro på at det nok skal gå.

Healing er at være med det der er. Man kan heale alt: sig selv, relationer, bygninger, situationer. Det er en energi der nu, med den ny tids energi fra omkring årtusindskiftet, ligger tilgængelig for os alle. Jeg er ikke udvalgt, og indvielserne er ikke hemmelige. Ligesom på internettet kan alle få lov til at tune ind via enkle formler der er nemme at integrere i hverdagen og give videre til andre.

Læs mere om:

Del siden:
Lone Bisgaard Tlf. 20 31 40 50 mail@lonebisgaard.dk CVR Nr. 34 92 69 13