Spirituelle arrangementer i Silkeborg Jylland

Spirituelle aftener

De spirituelle aftener er balsam for sjælen. Det er aftener hvor vi beskæftiger os med sjælsarbejde. Jeg giver korte indlæg om hvordan jeg bruger sjælsarbejdet i mit liv. Aftenerne har et tema, men jeg arbejder i bund og grund ud fra min intuition. Det betyder at der aldrig vil være to aftener der er ens, og jeg kan ikke gentage noget, for det kommer an på dato, sol, måne og de mennesker der er der.


De spirituelle aftener har følgende temaer:

Engleaften
Jeg giver et kort indlæg om hvad engle betyder i mit liv, og hvordan jeg bliver guidet af dem. Derefter guider jeg englemeditationer så man selv kan bede englene om hjælp.

Shamanistisk aften
Jeg giver et kort indlæg om hvordan jeg bruger shamanismen i mit liv. Derefter guider jeg trommerejser så man kan tage tilbage til sine livsrødder og heale sit livstræ eller familietræ og skabe transformation.

Healingsaften
Jeg giver en kort introduktion til hvordan jeg arbejder med healing, og hvordan healingsenergierne ligger tilgængelige for os alle sammen. Derefter giver jeg smagsprøver på healinger. Bare det at du beslutter dig for at deltage og møder op, sætter en healingsproces i gang.

Hjerteaften (tilbydes kun i forløb med 4 aftener)
Den sidste aften består af blandede seancer. De forskellige måder at arbejde med sjælen på udelukker nemlig ikke hinanden, men spiller sammen i uforudsigelige blandinger. Fx er englene med på vandreturene sammen med de shamanistiske spirits. Og hvordan kan man fx bede en engel om hjælp til at heale noget som man har opdaget på en trommerejse? Man skal ikke forstå det, bare mærke det. Vi går ned i hjertet og er åbne i stedet for at prøve at forstå det med hjernen.

Nogle gange arrangerer jeg dem som enkelte aftener, andre gange som et forløb over fire gange.

 

Praktisk

Aftenerne foregår hos mig i Silkeborg og varer ca. 2 timer pr. gang.

En enkelt aften koster 250 kr., og et forløb på fire aftener koster 800 kr.

Hold øje med Kommende aktiviteter.

 

Del siden:
Lone Bisgaard Balle Husevej 60 8600 Silkeborg Tlf. 20 31 40 50 mail@lonebisgaard.dk CVR Nr. 34 92 69 13