Alternativ behandling

 

Lone Bisgaard


Jeg er født i 1966 på den jyske hede. Som barn var jeg meget sensitiv, og jeg har altid haft et meget tæt forhold til naturen.

Som ung uddannede jeg mig til socialpædagog. Det førte mig vidt omkring, bl.a. til et børnehjem i Grønland, et asylcenter, et krisecenter for voldsramte kvinder og en børnepsykiatrisk afdeling.

I mit tidlige voksenliv gennemgik jeg en personlig krise. Det åbnede mine øjne for de guddommelige kræfter og den hjælp der ligger i universet. Disse erfaringer forandrede min måde at tænke og arbejde på. Min praktiske verden er nu dybt forbundet med en åndelig verden.

Min forbindelse mellem den praktiske og åndelige verden har jeg manifesteret siden 1998 med følgende uddannelser, workshops og rejser (rejserne har haft form af pilgrimsrejser med et spirituelt formål for at lære om sjæl og ånd af andre folkeslag):
 

 • Uddannelse i Danmark til Reiki healer
  Reiki blev udviklet af Dr. Mikao Usui i Japan i slutningen af 1800-tallet og kom til Danmark i 1984. Da jeg blev indviet Reiki healer, fik jeg samtidig åbnet for mine clairvoyante evner.
   
 • Uddannelse i Danmark hos den sibiriske shaman Ahamkara
  fra Altai

  Naturen og måden shamaner arbejder på, bliver stadig en større og større inspiration i mine behandlinger.
   
 • Registrering som Bach terapeut efter afsluttet eksamen hos
  Susanne Løfgren

  Bachs blomsterdråber har været en stor støtte for mig i mange år. Med denne uddannelse blev jeg optaget på det internationale Bach centers liste over certificerede Bach terapeuter.
   
 • Certificeret Soul Body Fusion® formidler og underviser
  Metoden er kanaliseret af White Eagle og ført videre til mennesker af Jonette Crowley. For mig er den en praktisk, enkel og kraftfuld måde at tune ind og udbrede healingsenergi på.

 

Derudover har jeg foretaget følgende pilgrimsrejser med et spirituelt formål for at lære om sjæl og ånd af andre folkeslag:

 • Nordkap (Samerne)
 • Guatemala (Mayaerne)
 • Andalusien (Teresa af Ávila)
 • Peru (Inkaerne)
 • Malta (Ashtatara)

Har du udfordringer i dit liv? Hvis der er noget jeg kan gøre for at hjælpe, så er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig herClairvoyant Silkeborg Jylland - Lone Bisgaard

Del siden:
Lone Bisgaard Balle Husevej 60 8600 Silkeborg Tlf. 20 31 40 50 mail@lonebisgaard.dk CVR Nr. 34 92 69 13